print
Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Consiliul municipal Chișinău
21.02.2023
861 Accesări

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Consiliul municipal Chișinău cu privire la acordarea unor măsuri de sprijin Î.M. "Regia Transport Electric" pentru prestarea serviciului public de transport cu troleibuzul, în raza orașului Chișinău, precum și în suburbiile acestuia.


 Scopul măsurilor de sprijin constituie dezvoltarea rețelei de transport public și îmbunătățirea calității serviciului de transport, în vederea asigurării unui sistem de transport public eficient și calitativ, precum și extinderea ariei de prestare a serviciului de transportare a pasagerilor din zona metropolitană a municipiului.


Notificarea a devenit efectivă la data de 06.02.2023.


În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo, 1, bloc A-1, Etajul 2. 

Copyright © 2024 Consiliului Concurenţei