print
Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către DAWAA'A RESTRICTED LIMITED ce se referă la preluarea controlului asupra Pharma Strategy Partners GmbH
12.01.2022
99 Accesări

Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către DAWAA'A RESTRICTED LIMITED ce se referă la preluarea controlului asupra Pharma Strategy Partners GmbH.

Întreprinderile implicate în operațiunea notificată sunt DAWAA'A RESTRICTED LIMITED, întreprindere din grupul Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC care activează în domeniul alimentaţiei şi agriculturii, iar întreprinderea Pharma Strategy Partners GmbH activează în domeniul farmaceutic.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea Concurenţei nr.183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, Aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr.17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin prin e-mail, la adresa: office@competition.md.

 

 

Copyright © 2022 Consiliului Concurenţei