print
Dragile noastre Doamne și Domnișoare, mult stimate colege!
07.03.2023
896 Accesări

Cu această ocazie, de Ziua Internațională a Femeii, permiteți să-mi exprim întreaga stimă și admirație față de Dumneavoastră și să Vă urez cele mai alese urări de multă sănătate şi fericire, realizări profesionale şi personale.

Sunt ferm convins că activitatea și dezvoltarea Consiliului Concurenței ar fi imposibile fără cunoștințele, expertiza, implicarea și munca Voastră, care sunt absolut esențiale în realizarea obligațiunilor și competențelor sale instituționale.

Multe din succesele autorității, nu deloc uşoare, au fost obţinute datorită sprijinului oferit și implicării Dumneavoastră nemijlocit.

În acest sens, contribuția zilnică pe care o aduceți în menținerea unui mediu concurențial loial în Republica Moldova, sporind bunăstarea consumatorilor și prosperitatea economică a țării, este un ferm exemplu de devotament, curaj şi exercitare cu buna credință a atribuțiilor profesionale.

Dragi femei, liniştea, fericirea, bunăstarea și echilibrul în cadrul autorității depind de Domniile Voastre. Pentru toate acestea Vă purtăm recunoştinţă și admirație.

Fie ca visurile și dorințele Dumneavoastră să se realizeze, inspirația, bunătatea, răbdarea și înțelepciunea să nu Vă părăsească niciodată, iar forţa de a trece cu demnitate peste greutăţi şi spiritul competitiv să Vă însoțească pretutindeni!

Cu respect și înaltă considerațiune,

 

Alexei GHERȚESCU,

Președintele Consiliului Concurenței

 

Copyright © 2024 Consiliului Concurenţei