print
Atelier de lucru privind evaluarea economică/juridică a concentrărilor economice. Provocări și obstacole esențiale
14.12.2022
791 Accesări

În data de 13 decembrie curent, angajații Consiliului Concurenței au participat la Atelierul de lucru privind evaluarea economică/juridică a concentrărilor economice. Provocări și obstacole esențiale, organizat de Proiectul Uniunii Europene "Sprijin pentru dialogul politic structurat, coordonarea implementării Acordului de Asociere și consolidarea procesului de armonizare a legislației pentru Republica Moldova".

În cadrul Atelierului au fost abordate și puse în discuție subiecte dedicate analizei concentrărilor economice, tipurilor de fuziuni, problemelor și provocărilor specifice domeniului de investigare a concentrărilor economice etc.

Evenimentul a cuprins prezentările din partea expertului Andrej PLAHUTNIK, urmată de o rundă de întrebări/răspunsuri, unde participanții au adresat întrebări cu privire la subiectule abordate.

Menționăm faptul că, Proiectul Uniunii Europene „Sprijin pentru dialogul politic structurat, coordonarea implementării Acordului de Asociere și consolidarea procesului de armonizare a legislației pentru Republica Moldova" acordă suport Consiliului Concurenței prin realizarea unui șir de măsuri, în special în vederea analizei cadrului legal și aspectelor procedurale în contextul alinierii la practicele UE.

Copyright © 2023 Consiliului Concurenţei