print
Cea de-a III-a Ședință a Comitetului de Monitorizare al Proiectului UE “Suport pentru Consiliul Concurenței”
20.06.2017
554 Accesări

Astăzi, 20 iunie 2017, la sediul Consiliului Concurenței s-a desfășurat cea de-a III-a Ședință a Comitetului de Monitorizare al Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței".

Evenimentul a fost deschis de Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței și a întrunit reprezentanți din partea Delegației Uniunii Europene, Ministerului Economiei al Republicii Moldova, echipei de implementare a Proiectului și a companiei lider al Consorțiului Proiectului - Archidata.

În cadrul ședinței au fost discutate subiecte ce țin de rezultatele celei de-a treia perioade de raportare, aspecte legate de Raportul de Progres și activități planificate în cadrul proiectului pentru următoarea perioadă.

Proiectul Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței", a demarat la finele anului 2015 și prevede o serie de activități legate de dezvoltarea capacităților instituționale ale Consiliului Concurenței, aplicarea legii concurențiale și a reglementărilor aferente, îmbunătățirea culturii concurențiale și conștientizarea de către societate a subiectelor de ordin concurențial.

Consiliul Concurenței

20 iunie 2017

 

 

Copyright © 2021 Consiliului Concurenţei