print
Team building pentru Consiliul Concurenței
30.11.2016
3007 Accesări

Instruiri, seminare, jocuri de simulare și multă voie bună au marcat sfârșitul săptămânii trecute pentru echipa Consiliului Concurenței, care a participat în perioada: 25 - 26 noiembrie 2016 la un team building, oraganizat cu susținerea Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței".

În cadrul evenimentului angajații Consiliului Concurenței au avut parte de seminare tematice în domeniul inspecțiilor inopinate și al comunicării, susținute de experți invitați. Astfel, Doamna Simina GIURGIUCA, Inspector de concurență, Serviciul Carteluri, Consiliul Concurenței din România a prezentat Faza pregătitoare a inspecției inopinate și inspecția propriu-zisă, iar doamna Irina POPOVICI, Șef Serviciu Carteluri Consiliul Concurenței din România a vorbit despre Aspecte post inspecție. Prezentările au fost completate cu exemple reale, cazuri cu care s-au ciocnit experții în activitatea lor. Totodată, colegii din România au fost deschiși pentru o sesiune de întrebări, și-au împărtășit experiența și au venit cu sfaturi utile din domeniu. La rândul său, doamna Despina PASCAL, Expert Proiect UE "Suport pentru Consiliul Concurenței" a realizat un training complex și multilateral în domeniul Dezvoltării abilităților de comunicare. Angajații Consiliului Concurenței au fost implicați în mai multe exerciții practice și jocuri de simulare, ulterior cu o analiză generală a acestora.

Amintim că obiectivul general al Proiectului UE "Suport pentru Consiliul Concurenței" este îmbunătățirea aplicării legii și reglementărilor din domeniul concurenței în Republica Moldova și unul din scopurile specifice ale acestuia este îmbunătățirea capacității instituționale a Consiliului Concurenței.

Consiliul Concurenței

30 noiembrie 2016

 

 

Copyright © 2023 Consiliului Concurenţei