print
Încă o participare a Consiliului Concurenței la Forumul Global în domeniul Concurenței organizat de OCDE
04.11.2015
2218 Accesări

În premieră, Consiliul Concurenței a participat cu un discurs la Forumul Global în domeniul Concurenței.

Discursul cu tematica Creează sau nu concurența noi locuri de muncă? Legăturile directe și indirecte între concurență și ocuparea forței de muncă a fost prezentat de către Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței și a inclus o descriere a mecanismelor normative care au contribuit la crearea/păstrarea locurilor de muncă în Republica Moldova, dar și rolul Consiliului Concurenței în promovarea cadrului normativ în domeniul concurenței și cel al ajutorului de stat.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 29 - 30 octombrie 2015, la Paris, Franța și a întrunit peste 100 de delegații din întreaga lume reprezentate de oficiali de nivel înalt.

Discuțiile în cadrul Forumului s-au axat pe următoarele subiecte:

1.Creează sau nu concurența noi locuri de muncă? Legăturile directe și indirecte între concurență și ocuparea forței de muncă

2. Dreptul concurenței și politica concurențială în Kazahstan

3. Impactul inovațiilor în corelație cu termenul "distrugere creativă" în aplicarea legislației în domeniul concurenței.

Consiliul Concurenței participă pentru a doua oară la Forumul Global în domeniul Concurenței organizat anual de OCDE a cărei misiune este promovarea politicilor de îmbunătățire  a bunăstării economice și sociale a oamenilor din întreaga lume.

Consiliul Concurenței

04 noiembrie 2015

 

 

Copyright © 2024 Consiliului Concurenţei