Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Rapoarte   |  Rapoarte ajutor de stat  |  RAPORT PRIVIND AJUTOARELE DE STAT ACORDATE ÎN REPUBLICA MOLDOVA PENTRU ANUL 2016

RAPORT PRIVIND AJUTOARELE DE STAT ACORDATE ÎN REPUBLICA MOLDOVA PENTRU ANUL 2016

           
28.03.2018   3077 Accesări    

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Consiliul Concurenței a elaborat cel de-al patrulea Raport al ajutorului de stat acordat în Republica Moldova, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat.

În conformitate cu art.21 alin.(3) din Legea nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat, Consiliul Concurenţei întocmeşte un raport anual privind ajutoarele de stat acordate.

Raportul dat a fost elaborat în conformitate cu informația prezentată de către furnizorii de ajutor de stat.

Raportul dat cuprinde o analiză a valorii, structurii şi a tendinţelor înregistrate pe parcursul perioadei 2014-2016 în acordarea ajutoarelor de stat, ajutoarelor de minimis, ajutoarelor de stat acordate pentru prestarea SIEG, monitorizarea ajutoarelor de stat autorizate, cadrul normativ în domeniul ajutorului de stat elaborat și adoptat în perioada de raportare, precum și reflectă implementarea Sistemului informațional automatizat "Registrul ajutoarelor de stat" (SIRASM).

Prezentul raport reprezintă un instrument statistic destinat asigurării transparenţei în materie de ajutor de stat, oferind astfel informație relevantă APC și APL pentru elaborarea politicilor în diverse domenii ale economiei naționale și luarea deciziilor privind direcționarea eficientă a resurselor publice disponibile. Totodată, acesta poate constitui o bază informațională pentru diverse cercetări științifice.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

             

        

Arrow Next