Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza între „Hansa-M” SRL și FPC „Numina” SRL

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza între „Hansa-M” SRL și FPC „Numina” SRL

           
19.06.2024   303 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin achiziționarea cotei-părți în mărime de 100% din capitalul social al întreprinderii „Hansa-M" SRL de către dl Nevski Vladimir asociat unic al întreprinderii FPC „Numina" SRL.


Părțile implicate în operațiunea de concentrare economică activează în diferite domenii: fabricarea mobilei, comercializarea produselor de feronerie și comercializarea tehnicii de uz casnic.


În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.


Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin  e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo 1, etajul 2.


 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next