Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Anunț privind inițierea procesului de modificare a Regulamentului privind concentrările economice

Anunț privind inițierea procesului de modificare a Regulamentului privind concentrările economice

           
08.12.2023   318 Accesări    

Consiliul Concurenței, în conformitate cu prevederile art. 9 din Legea nr. 239/2008 privind transparența în procesul decizional și art. 20 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 100/2017 cu privire la actele normative, anunță despre inițiera procesului de elaborare a modificărilor la Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenței nr. 17/2013.


Proiectul urmează a fi elaborat în vederea ajustării cadrului normativ secundar la ultimele modificări operate la Legea concurenței* nr. 183/2012, precum și armonizarea legislației naționale cu legislația Uniunii Europene.


Întru asigurarea transparenței și eficientizării procesului de elaborare a modificărilor la Regulamentul privind concentrările economice, Consiliul Concurenței solicită implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.


Propunerile și recomandările părților interesate, cu privire la proiectul menționat, pot fi expediate în adresa Consiliului Concurenței, precum și în format electronic, la adresa: office@competition.md


Propunerile urmează a fi prezentate până la data de 26 decembrie 2023.


Persoana de contact: Oglindă Lilia, șef Direcție Concentrări Economice, tel: 0760660173.

 

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next