Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică depusă de către „INTERACCES-M” S.R.L.

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică depusă de către „INTERACCES-M” S.R.L.

           
20.06.2023   230 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin fuziunea prin absorbție de către „INTERACCES-M" S.R.L., a întreprinderii „VIGOR CARGO" S.R.L.


Întreprinderea  „INTERACCES-M" S.R.L., activează pe piața comerțului cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software iar întreprinderea „VIGOR CARGO" S.R.L.   activează în domeniul comerțului cu ridicata a produselor textile.


În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.


Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail, la adresa: office@competition.md 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next