Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Direcția Generală de Dezvoltare Economică și Turism a UTA Găgăuzia

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Direcția Generală de Dezvoltare Economică și Turism a UTA Găgăuzia

           
30.05.2023   447 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Direcția Generală de Dezvoltare Economică și Turism a UTA Găgăuzia cu privire la intenția de acordare a unor măsuri de sprijin sub forma de subsidii investiționale, în baza prevederilor Legii UTA Găgăuzia nr. 73 din 09.08.2016 cu privire la investiții (modificată prin Legea nr. 30 din 24.01.2023). 


În acest context, Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la persoanele interesate, în legătură cu notificarea menționată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo, 1, bloc A-1, et. 2.


 

  

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next