Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor

           
30.05.2023   897 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Ministerul Finanțelor cu privire la acordarea unei măsuri de sprijin S.A. "CET-Nord", ce constă în acordarea unui împrumut cu dobânzi preferențiale pentru prestarea serviciilor de producere, transportare și distribuție a energiei termice și livrare a apei calde menajere în municipiul Bălți.


 Totodată, obiectivele care urmează a fi realizate de către S.A. "CET-Nord" în cadrul Proiectului "Sistemul termoenergetic al mun. Bălți"- Faza II, constituie: restabilirea sistemului de livrare a apei calde menajere, implementarea sistemului de distribuție a energiei termice pe orizontală intrabloc, asigurarea confortului termic în edificii prin gestionarea individuală a consumului de energie termică, optimizarea costurilor operaționale și reducerea pierderilor de energie termică.


Notificarea a devenit efectivă la data de 25.05.2023.


În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo, 1, bloc A-1, Etajul 2.


 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next