Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează cazul privind semnele încălcării legislaţiei din domeniul ajutorului de stat la acordarea măsurilor de sprijin pentru prestarea serviciilor de interes economic general

Consiliul Concurenței examinează cazul privind semnele încălcării legislaţiei din domeniul ajutorului de stat la acordarea măsurilor de sprijin pentru prestarea serviciilor de interes economic general

           
14.01.2022   206 Accesări    

Consiliul Concurenței, prin Dispoziția Plenului Consiliului Concurenței nr. 34 din 11.11.2021 a inițiat procedura de examinare a cazului privind semnele încălcării legislaţiei din domeniul ajutorului de stat de către Primăria municipiului Chișinău la acordarea măsurilor de sprijin Întreprinderii municipale Regia Exploatare a Drumurilor și Podurilor „Exdrupo" pentru prestarea serviciilor de interes economic general în municipiul Chișinău.

 

În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu cazul sus-menționat.

 

Observațiile și punctele de vedere pot fi transmise prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, mun. Chișinău, strada Alecu Russo 1 sau Email: office@competition.md.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next