Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează preluarea SA „Glass Container Company”, SA „Glass Container Prim” și SRL „Glass Container Prim Plus” de către Vetropack Austria Holding AG (Austria)

Consiliul Concurenței analizează preluarea SA „Glass Container Company”, SA „Glass Container Prim” și SRL „Glass Container Prim Plus” de către Vetropack Austria Holding AG (Austria)

           
20.11.2020   618 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Vetropack Austria Holding AG intenționează să preia SA „Glass Container Company", SA „Glass Container Prim" și SRL „Glass Container Prim Plus".

 

Vetropack Austria Holding AG este deținută în totalitate de către Vetropack Holding Ltd. Principalele activități ale grupului din care face parte Vetropack Austria Holding AG sunt producerea ambalajelor din sticlă, distribuția ambalajelor din sticlă și reciclarea sticlei.

 

Pe teritoriul Republicii Moldova, Vetropack Austria Holding AG este activă în special pe piața comercializării ambalajelor din sticlă.

 

Întreprinderile asupra cărora se intenționează preluarea controlului au ca gen principal de activitate, fabricarea și comercializarea ambalajelor din sticlă.

 

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.

 

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

 

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Arrow Prev

             

        

Arrow Next