Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică nenotificată

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică nenotificată

           
15.11.2019   662 Accesări    

 

Consiliul Concurenței analizează nenotificarea operațiunii de concentrare economică realizată de întreprinderile ”Bioproduct Group” SRL și ”Fabrica de Materiale de Construcție” SRL.

Principalul gen de activitate al SRL ”Bioproduct Group” este intermedieri în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții, iar genul principal de activitate al SRL ”Fabrica de Materiale de Construcție”este extragerea nisipului şi pietrişului.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next