Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Analiza operațiunii de concentrare economică notificată de întreprinderea S.C. "Alimer – Comerț" S.R.L.

Analiza operațiunii de concentrare economică notificată de întreprinderea S.C. "Alimer – Comerț" S.R.L.

           
02.07.2019   1195 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către S.C. "Alimer - Comerț" S.R.L. ce se referă la preluarea în locaţiune a unui spaţiu comercial în care anterior s-a desfășurat activitatea întreprinderea S.C. "Vlados - Com" S.R.L.


Atât S.C. "Alimer - Comerț" S.R.L. cât S.C. "Vlados - Com" S.R.L. sunt prezente pe piața de comercializare cu amănuntul în magazinele nespecializate, cu vânzarea predominantă de produse alimentare,băuturi și produse de tutun.


În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea Concurenţei nr.183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, Aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr.17 din 30.08.2013.


Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next