Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Analiza operațiunii de concentrare economică notificată de întreprinderea „Moldretail Group” SRL

Analiza operațiunii de concentrare economică notificată de întreprinderea „Moldretail Group” SRL

           
20.06.2019   1264 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către „Moldretail Group" SRL ce se referă la intenția de preluare în locaţiune și sublocațiune a unor spații comerciale, de la întreprinderea „Slavena Lux" S.R.L.

Atît „Moldretail Group" S.R.L. cât și „Slavena Lux" S.R.L.,  sunt active pe piața comerţului cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea Concurenţei nr.183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, Aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr.17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1. 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next