Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Notificarea concertării economice ce să realizează prin trecerea de la control în comun la control unic

Notificarea concertării economice ce să realizează prin trecerea de la control în comun la control unic

           
20.06.2019   824 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin trecerea de la control în comun la control unic asupra întreprinderii "DAAC System Integrator" S.R.L.

În vederea stabilirii compatibilității concentrării economice cu mediul concurențial normal, autoritatea de concurență va analiza operațiune notificată, în conformitate cu Legea concurenței nr. 183 din 11.07.2012 și Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenței nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piețele date.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md  sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1. 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next