Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului privind ajutorul de minimis

Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului privind ajutorul de minimis

           
14.05.2019   988 Accesări    

Consiliul Concurenței, în temeiul art. 23 din Legea nr. 100 din 22 decembrie, anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului privind ajutorul de minimis.

În acest context, proiectul Regulamentului privind ajutorul de minimis urmează a fi elaborat în vederea realizării angajamentelor Republicii Moldova asumate în baza Acordului de Asociere între Republica Moldova pe de o parte şi Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi Statele Membre ale acestora, pe de altă parte, și anume în partea ce ține de armonizarea legislaţiei naţionale cu legislaţia Uniunii Europene în domeniul ajutorului de stat. 

Propunerile și recomandările părților interesate, cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Consiliului Concurenței, precum și la adresa: office@competition.md până la data de 24.05.2019.

Persoana de contact: Bolgar Domnița, tel: (+373 22) 27-45-65, 27-34-43; Fax: (+373 22) 27-06-06, Direcția Evidență și Raportare a Ajutorului de Stat.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next