Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței investighează nenotificarea operațiunii de concentrare economică realizată dintre S.R.L. „Magistrala-Nord" și S.A. „Drumuri-Bălți"

Consiliul Concurenței investighează nenotificarea operațiunii de concentrare economică realizată dintre S.R.L. „Magistrala-Nord" și S.A. „Drumuri-Bălți"

           
25.02.2019   2012 Accesări    

Consiliul Concurenței investighează nenotificarea operațiunii de concentrare economică realizată dintre S.R.L. „Magistrala-Nord" și S.A. „Drumuri-Bălți".

Conform Clasificatorului Activităților din Economia Moldovei (CAEM Rev.2), principalul gen de activitate al S.R.L. „Magistrala-Nord" și S.A. „Drumuri-Bălți", este lucrări de construcţii a drumurilor și autostrăzilor.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care operațiunea ce prezintă semnele unei concentrări economice, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next