Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea depusă de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării referitor la acordarea măsurii de sprijin prin compensarea parțială a cheltuielilor legate de crearea produselor cinematografice

Consiliul Concurenței examinează notificarea depusă de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării referitor la acordarea măsurii de sprijin prin compensarea parțială a cheltuielilor legate de crearea produselor cinematografice

           
16.11.2018   464 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea depusă de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării referitor la acordarea măsurii de sprijin prin compensarea parțială a cheltuielilor legate de crearea produselor cinematografice, în conformitate cu Regulamentul de finanțare a cinematografiei aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 846 din 04.12.2015.

În acest context, Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.

Observațiile și punctele de vedere pot fi transmise prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1, MD-2001 sau prin fax la nr. 022 27-37-43.

Telefon de contact: 022 27-34-43.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next