Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”Linella Construct” SRL

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”Linella Construct” SRL

           
07.12.2016   879 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce a  constat în preluarea controlului asupra întreprinderii "Linella Construct" SRL de către  domnul Valentin Scurtu (asociat unic al întreprinderii "Budăi Grup" SRL și "Clasic Market" SRL).

Întreprinderile deținute de domnul Valentin Scurt (partea notificatoare) sunt prezente pe piața fabricării produselor de patiserie proaspete și comerțul cu amănuntul în magazinele nespecializate de produse alimentare, precum și piața serviciilor de morărit.

Întreprinderea "Linella Construct" SRL este prezentă pe piața lucrărilor de construcții de clădiri și construcții inginerești, reconstrucțiile și restaurările imobilelor.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa pe piață.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next