Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Primăria comunei Ruseștii Noi r-ul Ialoveni cu privire la transmiterea bunurilor în gestiunea economică Î.M. „Ruseștii Noi", în scopul prestării serviciului de aprovizionare cu apă

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Primăria comunei Ruseștii Noi r-ul Ialoveni cu privire la transmiterea bunurilor în gestiunea economică Î.M. „Ruseștii Noi", în scopul prestării serviciului de aprovizionare cu apă

           
20.10.2016   771 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Primăria comunei Ruseștii Noi r-ul Ialoveni cu privire la transmiterea bunurilor în gestiunea economică  Î.M. „Ruseștii Noi", în scopul prestării serviciului de aprovizionare cu apă.

Notificarea a devenit efectivă la data de 19.10.2016.  În acest context, Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.

Observațiile și punctele de vedere pot fi transmise prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 73/1, MD-2001 sau prin fax la nr. 0 (22) 27-06-06.

Consiliul Concurenței

20 octombrie 2016

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next