Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”Magazinul Universal Central UNIC” S.A. de către societatea comercială FPC ”ROGOB” S.R.L.

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”Magazinul Universal Central UNIC” S.A. de către societatea comercială FPC ”ROGOB” S.R.L.

           
19.10.2016   1403 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică preluarea controlului asupra întreprinderii "Magazinul Universal Central UNIC" SA de către FPC "ROGOB" SRL.

Întreprinderea FPC "ROGOB" SRL este activă pe piața  fabricării produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre), precum și comerțul cu amănuntul al cărnii și al produselor din carne, în magazine specializate.

Întreprinderea "Magazinul Universal Central UNIC" SA este activă pe piața comerțului cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate, precum și închirierea și exploatarea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa pe piață.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next