Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii Î.C.S. ”Sanaveles” S.R..L de către SH ”Hendrix Bail” S.R.L.

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii Î.C.S. ”Sanaveles” S.R..L de către SH ”Hendrix Bail” S.R.L.

           
28.09.2016   1023 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce a  constat în preluarea controlului asupra întreprinderii Î.C.S. "Sanaveles" S.R.L. de către SH "Hendrix Bail" S.R.L.

Întreprinderea SH "Hendrix Bail" S.R.L. este activă pe piața comerțului cu ridicata nespecializat, iar Î.C.S. "Sanaveles" S.R.L. este activă pe piața comerțului cu ridicata al produselor din ceramic și sticlărie.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa pe piață.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1. 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next