Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează notificarea parvenită de la ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L.

Consiliul Concurenței analizează notificarea parvenită de la ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L.

           
14.09.2016   5894 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează formularul complet privind notificarea concentrării economice realizate prin preluare controlului asupra S.C. "VVS Lux" S.R.L. de către "F.V.I. Traian-Invest" S.R.L.

Atât "F.V.I. Traian-Invest" S.R.L., cât și S.C. "VVS Lux" S.R.L., au ca genuri de activitate, comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule, comerțul cu autovehicule.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Consiliul Concurenței 

14 septembrie 2016

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next