Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează luarea cu titlu de sublocațiune a unui spațiu ce aparține ”VICAM” SRL în baza unui contract de sublocațiune cu ”PREMIU CONSUM” SRL de către ”MOLDRETAIL GROUP” SRL

Consiliul Concurenței analizează luarea cu titlu de sublocațiune a unui spațiu ce aparține ”VICAM” SRL în baza unui contract de sublocațiune cu ”PREMIU CONSUM” SRL de către ”MOLDRETAIL GROUP” SRL

           
02.08.2016   833 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce se va realiza prin luarea cu titlu de sublocațiune a unui spațiu ce aparține "VICAM" SRL în baza unui contract de sublocațiune cu "PREMIU CONSUM" SRL de către "MOLDRETAIL GROUP" SRL.

"Moldretail Group" SRL este activă pe piața comercializării cu amănuntul a produselor alimentare, băuturilor, produse din tutun, produse nealimentare.

"Vicam" SRL este activă pe piața culturii pomușoarelor, fructelor, nucilor și altor culturi fructifere, prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor.

"Premiu Consum" SRL este activă pe piața comercializării cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vînzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Consiliul Concurenței

02.08.2016

Arrow Prev

             

        

Arrow Next