Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Aviz cu referire la preluarea controlului asupra întreprinderilor ”Super-Victoria”SRL și ”Agro-Victoria” SRL de către ”Linella” SRL

Aviz cu referire la preluarea controlului asupra întreprinderilor ”Super-Victoria”SRL și ”Agro-Victoria” SRL de către ”Linella” SRL

           
29.09.2015   760 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care ”Linella” SRL a preluat controlul asupra ”Super-Victoria” SRL și ”Agro-Victoria” SRL.

Atât ”Linella” SRL, cât și ”Super-Victoria” SRL și ”Agro-Victoria” SRL au ca genuri de activitate, comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Consiliul Concurenței

29.09.2015

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next