Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Un grup de angajați ai Consiliului Concurenței au donat sânge pentru pacienții care au nevoie vitală de transfuzii sanguine

Un grup de angajați ai Consiliului Concurenței au donat sânge pentru pacienții care au nevoie vitală de transfuzii sanguine

           
14.06.2024   376 Accesări    

Cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, marcată anual la 14 iunie, un grup de angajați ai Consiliului Concurenței s-a alăturat campaniei naționale de donare voluntară a sângelui pentru a sprijini sistemul de sănătate și pentru a da o mână de ajutor celor care au nevoie de o transfuzie sanguină urgentă.


Campania din acest an are sloganul „Donează sânge, salvează vieți!" și este concepută pentru a atrage atenția asupra importanței donărilor voluntare de sânge și componente sanguine.


Conform statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății, în lume, la fiecare două secunde, cineva are nevoie de o transfuzie de sânge. Pe parcursul vieții, fiecare a treia persoană necesită o transfuzie de sânge sau componente sanguine. Astfel, donarea de sânge face adesea diferența între viață și moarte.


Consiliul Concurenței își reafirmă angajamentul de a sprijini comunitatea și de a promova acțiuni de responsabilitate socială, încurajând atât angajații săi, cât și publicul larg să contribuie la binele comun. 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next