Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Atelier de lucru dedicat controlului fuziunilor în vremuri de incertitudine, organizat de către Centrul Regional pentru Concurență din Budapesta

Atelier de lucru dedicat controlului fuziunilor în vremuri de incertitudine, organizat de către Centrul Regional pentru Concurență din Budapesta

           
27.02.2023   248 Accesări    

În perioada 14-16 februarie 2023, la Budapesta, Ungaria, a avut loc seminarul cu tematica Controlul fuziunilor în vremuri de incertitudine, organizat de către Centrul Regional pentru Concurență din Budapesta, Ungaria (RCC OECD-GVH), care a fost gazda evenimentului.

Seminarul a fost moderat de către experți ai autorităților de concurență din Italia, Portugalia, Spania, Lituania și Ungaria. În cadrul evenimentului au fost abordate teoriile prejudiciului pentru cazurile de fuziune (Theories of Harm), determinarea piețelor relevante, metode economice de bază, analiza concentrărilor economice pe piețele digitale, pașii de investigație și remedii eficiente pentru fuziune, cu prezentări tematice puse în discuții.

Participanții au fost implicați în soluționarea unor spețe ipotetice, fapt care permite un schimb de experiență cu dezbateri pe marginea aspectelor teoretice și practice în domeniul concentrărilor economice.

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai autorităților de concurență din Albania, Armenia, Azerbaijan, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Georgia, Kazahstan, Kyrgyzstan, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Ucraina.

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next