Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Intensificarea relaţiilor de colaborare între Consiliul Concurenței și ANRE

Intensificarea relaţiilor de colaborare între Consiliul Concurenței și ANRE

           
28.06.2022   1023 Accesări    

La data de 28.06.2022, a avut loc ședința de lucru comună cu reprezentanții Consiliului Concurenței și membrii Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Scopul de bază al acestei ședințe a fost de a fortifica relațiile de cooperare bilaterală și stabili un dialog continuu între autorități. Un astfel de dialog este esențial pentru eficientizarea activității ambelor instituții în domeniul energetic în limitele atribuțiilor fiecăreia din ele.

În special, părțile au abordat aspecte legate de cadrul actual de cooperare între cele două instituţii, modalităţile de intensificare a relaţiilor de colaborare şi utilizarea instrumentelor de cooperare prin prisma situației actuale înregistrate pe piața produselor petroliere și sectoarele electroenergetice.

Părțile au discutat posibilitatea semnării în timp apropiat a unui acord de colaborare interinstituțională în scopul asigurării unei cooperări eficiente, care ar permite aplicarea corectă a legislaţiei în domeniu, prevenirea şi descurajarea practicilor anticoncurenţiale.


Sursa foto: ANRE

 

CC CC-ANRE ANRE
 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next