Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Monitorizarea ajutoarelor de stat existente în derulare

Monitorizarea ajutoarelor de stat existente în derulare

           
16.07.2021   207 Accesări    

La data de 15 iulie 2021, s-a desfășurat ședința consultativă în regim on-line cu participarea reprezentanților Consiliului Concurenței, Primăriei municipiului Comrat și a conducerii Parcului industrial "Comrat".

 

În cadrul ședinței au fost discutate și clarificate aspecte ce țin de ajutorul de stat acordat, respectarea prevederilor actelor juridice în baza cărora acesta a fost acordat și a deciziei de autorizare emise de Consiliul Concurenței. Astfel, Consiliul Concurenței a fost informat cu privire la acțiunile realizate, rezultatele obținute și obiectivele viitoare ale Parcului industrial "Comrat".

 

Totodată, la rugămintea reprezentantului Primăriei Comrat au fost clarificate și alte aspecte ce țin de aplicarea corectă a legislației în domeniul ajutorului de stat - informațiile obținute fiind necesare activității persoanei responsabile, desemnate în cadrul autorității publice locale pentru domeniul ajutorului de stat.

 

Urmează a fi precizat faptul că acțiunea de monitorizare a ajutoarelor de stat existente în derulare se întreprinde de către Consiliul Concurenței anual în vederea verificării respectării prevederilor actelor juridice în baza cărora ajutoarele de stat au fost acordate, cât şi a deciziilor de autorizare pe care Consiliul Concurenței le-a emis.

Arrow Prev

             

        

Arrow Next