Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Antivirus pentru dreptul concurenței

Antivirus pentru dreptul concurenței

           
25.05.2020   261 Accesări    

CONSILIULUI CONCURENȚEI, a participat la conferința online JMD - Antivirus pentru dreptul concurenței, organizată de Centru de Resurse Juridice din MOLDOVA.

 

În cadrul conferinței reprezentantul Consiliului Concurenței a prezentat, printr-o analiză comparativă, acțiunile întreprinse de autoritățile de concurență din diferite jurisdicții (SUA, Canada, Uniunea Europeană, Germania, Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Norvegia, Franța, China, Rusia și Moldova) în vederea protecției concurenței și a intereselor consumatorilor finali, în circumstanțele excepționale determinate de pandemia COVID-19.

 

Totodată, au fost făcute prezentări și abordate următoarele subiecte: schimbul de informații sensibile concurențial, protejarea întreprinderilor în cadrul realizării inspecțiilor, concurența pe piețele digitale și distribuția exclusivă pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Evenimentul a oferit o platformă de discuții dintre autoritatea de concurență din Republica Moldova și avocații specializați în dreptul concurenței, atît din Moldova, cît și din România, în cadrul căruia au fost abordate teme actuale și importante aspecte practice din domeniul dreptului concurenței.

 

 Consiliul Concurenței

 25.05.2020

Sursa foto: JURIDICE MOLDOVA

Arrow Prev

             

        

Arrow Next