Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Implementarea legislației concurențiale și advocacy în sectoarele bancar și al asigurărilor

Implementarea legislației concurențiale și advocacy în sectoarele bancar și al asigurărilor

           
19.02.2020   374 Accesări    

În cadrul unui atelier de lucru organizat de Centrul Regional de Concurență OCDE în parteneriat cu Autoritatea pentru Concurență din Ungaria (GVH), la Budapesta (Ungaria), în perioada 18 - 20 februarie 2020, reprezentanții Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, beneficiază de instruiri în domeniul concurenței, în special, prin familiarizarea cu practicile internaționale legate de sectorul bancar și asigurări și politicile de promovare a culturii concurențiale în aceste sectoare.

Experți din Lituania, Marea Britanie, Portugalia și Ungaria vor disemina experiența lor în aplicarea regulilor de concurență în sectorul bancar și domeniul asigurărilor.

Evenimentul întrunește reprezentanți ai autorităților de concurență din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, România, Federația Rusă, Ucraina, Ungaria.

Menționăm că Centrul Regional pentru Concurență din Budapesta OECD-GVH, în acest an, va celebra 15 ani ani de la creare, și în acest an de celebrare, Consiliul Concurenței a fost selectat, în premieră, în calitate de instituție gazdă al seminarului internațional regional, sub egida sa. Pentru detalii accesați: Seminarul internațional regional OECD 2020

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next