Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Workshop dedicat regulilor și practicilor concurențiale în sectorul energetic

Workshop dedicat regulilor și practicilor concurențiale în sectorul energetic

           
20.12.2019   1956 Accesări    

În perioada 10 - 12 decembrie 2019, reprezentanții Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, au participat la Seminarul organizat de Centrul Regional de Concurență OCDE în parteneriat cu Autoritatea pentru Concurență din Ungaria (GVH), la Budapesta (Ungaria), cu genericul: „Reguli și cazuri de concurență în sectorul energetic".

În cadrul seminarului, angajații Consiliului Concurenței au beneficiat de instruiri în domeniul concurenței, în special, prin familiarizarea cu practicile internaționale legate de investigarea înțelegerilor de cartel, abuzului de poziție dominantă, concentrărilor economice și advocacy în acest sector fundamental al economiilor moderne.

Pe durata evenimentului, experți din Franța, Marea Britanie, Italia și Portugalia au diseminat experiența lor în aplicarea regulilor de concurență în sectorul energetic.

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai autorităților de concurență din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, România, Federația Rusă, Ucraina, Ungaria.

Consiliul Concurenței

20.12.2019

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next