Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Angajamente și măsuri de corecție în cazuri de concurență

Angajamente și măsuri de corecție în cazuri de concurență

           
29.10.2019   2160 Accesări    

În perioada 22 - 24 octombrie 2019, reprezentanții Consiliului Concurenței al Republicii Moldova, au participat la Seminarul organizat de Centrul Regional de Concurență OCDE în parteneriat cu Autoritatea pentru Concurență din Ungaria (GVH), la Budapesta (Ungaria), cu genericul: „Angajamente și măsuri de corecție în cazuri de concurență".

În cadrul seminarului, reprezentanții Consiliului Concurenței au beneficiat de instruiri în domeniul concurenței, în special, subiectul actual ce vizează procedura de aplicare la angajamente în cazurile de concentrări economice și abuz de poziție dominantă, monitorizarea și implementarea angajamentelor acceptate de către autoritățile de concurență.

Pe parcursul evenimentului, experții din Franța, Germania, Grecia, Marea Britanie și Ungaria au prezentat experiența sa, privind aplicarea angajamentelor în cazurile de concentrări economice și abuz de poziție dominantă.

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai autorităților de concurență din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Georgia, Kazahstan, Macedonia de Nord, Muntenegru, România, Federația Rusă, Ucraina, Ungaria și Serbia.

 Consiliul Concurenței

29 octombrie 2019

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next