Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Masă rotundă dedicată implementării legislației în domeniiile concurenței și achizițiilor publice

Masă rotundă dedicată implementării legislației în domeniiile concurenței și achizițiilor publice

           
30.05.2019   1049 Accesări    

Astăzi, 30 mai 2019, s-a desfășurat o masă rotundă, care a întrunit reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (în continuare ANSC) și ai Consiliului Concurenței.

Evenimentul a fost deschis cu un cuvânt de salut din partea Președintelui Consiliului Concurenței, Marcel RĂDUCAN și din partea Directorului general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, Anatolie ZAGORODNÎI.

Participanții la eveniment au abordat subiecte privind activitatea generală a ANSC și a Consiliului Concurenței, dar și a legislației din domeniile concurenței și  achizițiilor publice.

Astfel, de către reprezentanții autorităților au fost prezentate rolul, locul și misiunea acestora din punct de vedere institutional, dar și aspece procedurale practice utilizate în activitate.

Pe final a fost realizat un schimb de opinii privind conlucrarea celor două autorități pe aspecte care au potențială tangență, reieșind din competențele legale.

Consiliul Concurenței

30.05.2019

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next