Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Schimb de opinii privind aplicarea legislației concurențiale cu reprezentanții AmCham

Schimb de opinii privind aplicarea legislației concurențiale cu reprezentanții AmCham

           
02.04.2019   555 Accesări    

Continuăm șirul de evenimnte dedicate acțiunilor de adcvocacy și promovarea  culturii concurențiale. Astăzi, 02.04.2019, reprezentanții Consiliului Concurenței s-au întrunit în cadrul unei ședințe cu reprezentanții A.P. „Camera de Comerț Americană din Moldova".

Evenimentul a fost deschis cu un cuvânt de salut din partea domnului Marcel RĂDUCAN, Președintele Consiliului Concurenței și moderat de domnul Viorel MOȘNEAGA, Membru al Plenului Consiliului Concurenței.

În cadrul evenimentului au fost abordate oportunități de intensificare a dialogului, consolidarea eforturilor în vedera valorificării expertizei și experienței întru beneficiul întregii societăți etc.

Totodată a fost realizat un schimb de opinii privind aplicarea legislației concurențiale și anume evaluarea impactului de reglementare a actelor normative asupra mediului concurențial, examinarea operațiunilor de concentrare economică și acordurilor anticoncurențiale, analiza acțiunilor/inacțiunilor Autorităților Publice de restrângere, împiedicarea, sau denaturare a concurenței, examinarea actelor de concurență neloială și publicitate neadecvată și analiza  practicilor anticoncurențiale, și anume: abuzul de poziție dominantă.

Consiliul Concurenței

02.04.2019

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next