Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Concurența diseminată studenților FRISPA

Concurența diseminată studenților FRISPA

           
29.03.2019   1032 Accesări    

La 28 martie 2019, Doina Dînga, controlor principal de stat Direcția Anticartel, a susținut  o lecție publică pentru studenții de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a  Universității de Stat.

În cadrul acestui curs, studenții anului I și II de la specialitatea Administrare Publică au avut posibilitatea să ia cunoștință de noțiunile generale în domeniul concurenței, ajutorului de stat și de prevederile legale în domeniu. Totodată, au aflat și despre activitatea Consiliului Concurenței. La seminar au participat și elevi din licee în cadrul proiectului FRISPA "Fii student pentru o zi". Cursul susținut a purtat un caracter interactiv, tinerii implicându-se activ cu întrebări interesante.

 Am fost primiți frumos și călduros de studenții și profesorii FRISPA a Universității de Stat și le mulțumim pentru deschidere, implicare și interes.

Acestă lecție publică vine să contribuie la creșterea culturii concurențiale și să completeze șirul de evenimente de advocacy organizate de Consiliul Concurenței în rândurile mediului universitar. Astfel, pe parcursul ultimilor ani am reușit să promovăm princiipiile concurențiale și prevederile legale în domeniu, studenților din mai multe instituții de învățământ superior din Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat etc. Sperăm ca aceste evenimente să-și găsească continuitatea pe viitor.

Consiliul Concurenței

29.03.2019

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next