Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Multstimate Doamne și Domnișoare!

Multstimate Doamne și Domnișoare!

           
07.03.2019   1455 Accesări    

    Multstimate Doamne și Domnișoare!

                Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, permiteți-mi să-mi exprim întreaga stimă și admirație față de Dumneavoastră și să Vă urez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate și realizarea tuturor doleanțelor.

              Împreună cu Dumneavoastră ne este dat, să împărţim bucuriile şi greutăţile. Recunoaştem că multe din succesele înregistrate nu deloc uşoare, le-am obţinut din iniţiativa şi cu sprijinul Dumneavoastră. De aceea, în calitate de Preşedinte al Consiliului Concurenței, îmi pun mari speranţe în contribuţia doamnelor şi domnişoarelor noastre la menţinerea în continuare a echilibrului moral şi a atmosferei de bună înţelegere. Dragi femei, liniştea, fericirea, bunăstarea în cadrul autorității depind de Domniile Voastre. Sunteţi asemeni primăverii şi nu încape îndoiala că veţi fi totdeauna aidoma acestui anotimp frumos.

               Fie ca dorințele Dumneavoastră să se realizeze, fie ca inspirația, bunătatea și răbdarea să nu Vă părăsească niciodată, iar dragostea, speranța și respectul să fie valorile care să Vă susțină și să Vă consolideze!

Felicitări!

 

Marcel RĂDUCAN, 

Președintele Consiliului Concurenței

 

 

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next