Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  MESAJUL președintelui Consiliului Concurenței adresat colectivului cu prilejul sărbătorilor de iarnă

MESAJUL președintelui Consiliului Concurenței adresat colectivului cu prilejul sărbătorilor de iarnă

           
21.12.2018   234 Accesări    

Dragi colegi,

Am deosebita plăcere, în acest moment de schimbare a anilor, să adresez colectivului  Consiliului Concurenței cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate şi succese în activitatea profesională, să-mi exprim respectul pentru munca depusă în cadrul autorității.

Anul 2019 va fi un an foarte important pentru autoritatea noastră. Este anul în care urmează să implementăm noi politici, noi realizări, astfel încât să transformăm Consiliul Concurenței într-o autoritate dinamică, flexibilă şi capabilă să facă faţă provocărilor, deseori imprevizibile, ale factorilor negativi asupra mediului concurențial.

Atât planurile noastre, cât şi aşteptările pentru anul care vine sunt mari. Am încrederea în înţelepciunea şi capacitatea voastră de a se adapta rapid la imperativele timpului, de a înţelege exigenţele viitorului şi de a lucra împreună pentru realizarea obiectivelor principale - promovarea și asigurarea respectării legislații din domeniul concurenţial, ajutorului de stat şi publicităţii.

Doresc tuturor un An Nou mai bun, cu realizări pe măsura aspiraţiilor şi dorinţelor dumneavoastră. Vă urez, stimaţi colegi, mai multă sănătate, mai multe prilejuri de satisfacţie şi mai multe bucurii alături de cei dragi!

La mulţi ani!!!

Cu profund respect,                                                              

Marcel RĂDUCAN, Președinte                

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next