Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Conducere nouă prezentată efectivului Consiliului Concurenței

Conducere nouă prezentată efectivului Consiliului Concurenței

           
03.12.2018   407 Accesări    

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Andrian CANDU, a prezentat astăzi efectivului Consiliului Concurenței pe domnul  Marcel RĂDUCAN, noul Președinte al Consiliului Concurenței  alături de  noua componență a Plenului.

Speaker-ul le-a dorit succes în dezvoltarea mediului concurențial din Republica Moldova, asigurându-i de sprijinul Parlamentului în asigurarea unui climat concurențial mai puternic în țară.

Totodată, Andrian CANDU a adresat mulțumiri și aprecieri doamnei Viorica CĂRARE, care, timp de 12 ani, a condus Consiliul Concurenței și care, împreună cu echipa, a avut o contribuție remarcabilă în elaborarea unei legislații în domeniu, racordată la standardele europene.

Candidaturile numite pe data de 30 noiembrie 2018 în cadrul ședinței parlamentare ordinare, au depus jurământul de învestire de la tribuna centrală a Parlamentului. Membrii Plenului Consiliului Concurenței au fost votați de către 54 de deputați din cei prezenți la ședință.

Astfel, Președinte al Plenului Consiliului Concurenței a fost numit domnul Marcel RĂDUCAN, Vicepreședinți  - Mihail CIBOTARU și Ion MAXIM, Membri -Ala POPESCU și Viorel MOȘNEAGA.

Consiliul Concurenței

03.12.2018

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next