Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Schimb de experiență în asigurarea respectării legislației cu privire la publicitate

Schimb de experiență în asigurarea respectării legislației cu privire la publicitate

           
25.10.2018   277 Accesări    

În acestă perioada  25-27 octombrie 2018, în or. Tashkent, Uzbekistan, are loc Ședința Jubiliară a Consiliului Coordonator pe Publicitate pe lângă Consiliul Interstatal pe Politica Antimonopol.

La acest eveniment în calitate de reprezentanți ai Consiliului Concurenței  din Republicii Moldova participă Cornelia GORINCIOI, Șef Direcție Concurență Neloială și Alexandru CARP, controlor superior de stat, Oficiul Teritorial Centru, care vor participa cu o prezentare privind „Practica autorității de concurență conexă asigurării respectării legislației cu privire la publicitate".

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi puse în discuție diverse aspecte ce vizează publicitatea neautentică cît și publicitatea care induce în eroare. 

Evenimentul întrunește reprezentanţi ai autorităţilor de concurenţă, reprezentanți ai asociațiilor și agențiilor publicitare din 9 state precum Armenia, Azerbaidjan, Republica Belorus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Republica Moldova, Federația Rusă, Tadjikistan, și Uzbekistan, care vor împărtăși experiența, succesele și problemele cu care se confruntă în acest domeniu.

Consiliul Concurenței,

25.10.2018 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next