Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Atelier de lucru dedicat identificării cartelurilor

Atelier de lucru dedicat identificării cartelurilor

           
02.10.2018   516 Accesări    

În perioada 2-4 octombrie 2018 are loc atelierul de lucru dedicat identificării cartelurilor, organizat de către Centrul Regional de Concurență al OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) în colaborare cu FAS Rusia. La acest eveniment, în calitate de reprezentant al Consiliului Concurenţei participă Doina DÎNGA, controlor de stat Direcția Anticartel.

În cadrul evenimentului sunt puse în discuție subiecte privind tehnicile și metodele de cercetare și de identificare a cartelurilor, cât și aplicarea programelor de  clemență, iar  experții internaționali vor expuse  cele mai bune practici de detectare a acordurilor anticoncurențiale.

Evenimentul se desfășoară la Sankt Petersburg (Federația Rusă) și întrunește reprezentanţi ai autorităţilor de concurenţă din 9 state: Armenia, Azerbaidjan, Republica Belorus, Kazahstan, Kârgâztan, Republica Moldova, Federația Rusă, Tadjikistan, și Uzbekistan, care vor împărtăși experiența, succesele și problemele cu care se confruntă în acest domeniu.

Consiliul Concurenței

02.10.2018

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next