Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Continuăm dialogul cu reprezentanții autorităților publice locale

Continuăm dialogul cu reprezentanții autorităților publice locale

           
18.05.2018   1712 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Continuăm dialogul lansat cu reprezentanții autorităților publice locale. Evenimentul de astăzi a întrunit peste  120  de reprezentanți ai autorităților publice locale și agenți economici din raioanele Soroca, Drochia și Florești  la o masă de discuții privind implementarea politicilor concurențiale.

În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte privind implementarea legislației concurențiale și a Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat, în special: rolul autorităților publice locale în protecția mediului concurențial, respectarea legislației concurențiale la prestarea Serviciului de Interes Economic General, sumarul Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat,  problemele identificate, direcțiile de activitate propuse.

În acest sens, Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței a reiterat importanța consolidării eforturilor în vederea dereglementării sectoarelor economice și deschiderea acestora spre o econimie competitivă, ceea ce constituie scopul principal al Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat .

Eveniment organizat cu susținerea Unității de Implementare a Grupului Băncii Mondiale.

Consiliul Concurenței

18 mai 2018 

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next