Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Reglementarea transportului auto în contextul Programului național în domeniul concurenței și ajutoruilui de stat

Reglementarea transportului auto în contextul Programului național în domeniul concurenței și ajutoruilui de stat

           
09.02.2018   4361 Accesări     Cuvinte cheie ↓

În cadrul ședinței organizate astăzi, 9 februarie 2017, cu Agenţia Naţională Transport Auto au fost discutate aspecte privind implementarea Programului național în domeniul concurenței și ajutoruilui de stat. În special au fost abordate reglementările legate de activitatea gărilor auto ce dețin drepturi exclusive în domeniul prestării serviciilor pentru deservirea rutelor de transport auto. Totodată, au fost discutate reglementările care se referă la autorizarea operatorilor ce activează în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri sau în domeniul transporturilor rutiere de personae.

Menționăm că, Agenţia Naţională Transport Auto - este autoritatea care asigură implementarea documentelor de politici publice şi strategiilor naţionale de dezvoltare în domeniul transporturilor rutiere, controlează şi supraveghează respectarea legislaţiei naţionale şi internaţionale în domeniu de către operatorii de transport rutier şi de către întreprinderile ce desfăşoară activităţi conexe transportului rutier.

Consiliul Concurenței

09.02.2018

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next