Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Continuăm discuțiile pe marginea implementării Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat

Continuăm discuțiile pe marginea implementării Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat

           
29.01.2018   2954 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Astăzi, 29 ianuarie la sediul Consiliului Concurenței a avut loc o nouă ședință dedicată implementării Programului național în domeniul concurenței și ajutorului de stat pentru anii 2017-2020, cu participarea conducerii Centrului Național de Acreditare „MOLDAC".

Subiectul principal al discuției a constituit implementarea acțiunilor din Programul menționat, care se referă la identificarea, evaluarea și optimizarea drepturilor exclusive. În acest context menționăm că Centrul Național de Acreditare ,,MOLDAC" este o instituție publică care oferă servicii de acreditare și evaluare a conformității produselor, fiind recunoscută pe plan internațional ca unica instituție din acest domeniu.

În scopul implementării Programului, Consiliul Concurenței organizează o serie de ședințe și întruniri cu autoritățile publice centrale de specialitate, autoritățile administrației publice locale, autorități cu funcții de reglementare și control, care potrivit art.2 al Legii nr. 169 din 20.07.2017 (Monitorul Oficial nr.301-315/533 din 18.08.2017) vor prezenta Consiliului Concurenței informație cu privire la executarea prezentului Program.

Consiliul Concurenței

29.01.2018 

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next