Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Apel către mediul de afaceri

Apel către mediul de afaceri

           
18.01.2018   3208 Accesări    

Plenul Consiliului Concurenței prin Decizia nr. 69 din 29.12.2017 a acceptat angajamentele asumate de către „Moldretail Group” S.R.L., Î.M. „47 th Parallel” S.R.L., C.I.C „Fidesco” S.R.L., S.C. „IMC Market” S.R.L. (Business Global Parc” S.R.L.), Î.C.S. „Vistarcom” S.R.L. în cadrul investigației inițiate prin Dispoziția nr. 3 din 05.02.2015 referitor la acțiunile lanțurilor de unități comerciale cu profil alimentar și ale furnizorilor acestora și totodată, a încetat investigația față de aceste întreprinderi.

În procesul monitorizării respectării angajamentelor asumate de către întreprinderile sus menționate, Consiliul Concurenței intervine cu un apel către mediul de afaceri de a sesiza autoritatea de concurență, în cazul nerespectării de către aceste întreprinderi a Codului de Bune Practici privind Relația dintre Lanțurile de Unități Comerciale cu Profil Alimentar și Furnizorii de Produse.

 

 

Totodată Consiliul Concurenței informează, că și alte lanțuri de unități comerciale cu profil alimentar și furnizorii acestora pot asuma față de autoritatea de concurență angajamentul de a respecta Codul de Bune Practici privind Relația dintre Lanțurile de Unități Comerciale cu Profil Alimentar și Furnizorii de Produse. 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next