Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Dialog constructiv pentru o colaborare eficientă

Dialog constructiv pentru o colaborare eficientă

           
21.12.2017   284 Accesări     Cuvinte cheie ↓

Astăzi, 21 decembrie 2017, Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței s-a întâlnit cu reprezentanții business-ului la un mic dejun de afaceri „Business Breakfast", organizat de Asociația Investitorilor Străini (FIA). În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte legate de legislația concurențială, formarea unui mediu concurențial loial, acțiuni de preîntâmpinare a practicilor anticoncurențiale ș.a. În special au fost discutate problemele identificate și recomandările publicate în capitolul dedicat concurenței din cea de-a V-ea ediții a "Cărții Albe 2017", lansată recent.

Totodată, domna CĂRARE a menționat importanța faptului că mediul de afaceri este conștient de faptul că formarea și menținerea unui mediu concurențial loial reprezintă o misiune importantă, care poate fi asigurată doar prin eforturi comune depuse de mediul de afaceri și autoritățile  statului, ceea ce va asigura  echilibru și echitate  în relațiile dintre  agenții  economici.

Este apreciabil că există o atmosferă binevoitoare, deschidere din partea investitorilor străini și dialog eficace, participanții intervenind activ în discuții cu întrebări interesante și propuneri productive.

Consiliul Concurenței

21.12.2017

 

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next